KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN

KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN Proeven & Genieten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Korean Fusion restaurant 5 Smaken. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 22:54 Telefonisch onbereikbaar. Veel langere bezorgtijd dan vooraf in de app stond aangegeven. Het eten was al koud en er zat ook nog eens een haar in. Heb nog steeds nergens mijn verhaal kunnen houden!
26 mei 2022 om 19:57 Heerlijk eten…. Helaas moesten we er wel lang op wachten.
26 mei 2022 om 13:07 Really tasty chicken! Looked great too.
25 mei 2022 om 21:36 Poke bowl was uitzonderlijk lekker en prima genoeg voor een persoon! Helaas miste ik de tofu reepjes en was er een loempia te weinig bezorgd. De door Thuisbezorgd geschatte bezorgtijd was 20-45 minuten, werd uiteindelijk 75 minuten
21 mei 2022 om 8:54 The worst ribs I have had. Chewy and tough meat. Their poke bowls are amazing tho.
14 mei 2022 om 22:42 Extra portie besteld die erg weinig was en erg duur voor wat je kreeg, bezorger kon t ook niet vinden en dat was jammer maar verder wel een aardige bezorger
13 mei 2022 om 16:05 Lekker eten, snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!
3 mei 2022 om 13:47 Bubble tea smaakte lekker en de custard broodjes waren ook lekker en vers. Bestelling was er binnen 30m i.p.v. 60m
28 apr 2022 om 20:28 Great food!
18 apr 2022 om 20:35 Het eten was goed maar inmiddels koud vanwege de late bezorging.