KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 829 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Korean Fusion restaurant 5 Smaken. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 20:05 Lekker eten, precies op tijd bezorgd.
4 mei 2024 om 19:42 Heerlijk eten, wel veel te lang op bestelling gewacht, 90 minuten NA de aangegeven bezorgtijd en toen was de bestelling ook niet compleet. Hierover gebeld en vriendelijk geholpen door restaurant. Goede service maar bezorgtijd kan ERG uitlopen
28 apr 2024 om 21:02 I waited about 2 hours for my order to be delivered. The sushi rice was hard that I had to throw it away and besides that I ordered 2 bobas (Strawberry and Mango) that’s nearly taste like water and wasn’t cold. Very disappointing.
19 apr 2024 om 21:27 Was niet lekker, alle 4 de gerechten die we besteld hadden vielen tegen. Was weinig, droog en gewoon echt niet lekker. Zou het zeker niet aanraden.
14 apr 2024 om 13:05 Erg lekker
19 mrt 2024 om 19:58 Nieuw voor me, koreaans. Na de lava-hete schrik van Tteokbokki (heel lekker, maar mijn ‘pittig’ is niet die van Koreaans eten, zeg maar. Ooff.. :P ) , was Bibimbap een heerlijke, iets zoete en precies scherp genoege hap. Aanrader.
1 mrt 2024 om 21:00 Mjammie
1 mrt 2024 om 19:58 Heerlijk spareribs en dito pokebowl
27 feb 2024 om 20:27 Heerlijke Buldak Chicken !
16 feb 2024 om 20:21 Het eten kwam 30 minuten eerder dan gepland en was super lekker. Crunchy ckicken pokebowl is zeker een aanrader
10 feb 2024 om 19:59 We waren verrast dat de bezorger er 20 minuten eerder was dan beloofd, terwijl we vrij ver wonen. Het eten was verrukkelijk, de yangnyeon chicken is erg lekker spicy, de dim sum, gefrituurde bun broodjes en gebakken banaan waren ook erg goed!
30 jan 2024 om 21:02 Horrible. Sushi tastes horrible. Too expensive. Staff not friendly.