KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN

KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN Proeven & Genieten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 536 beoordelingen
21 okt 2021 om 9:58 Belachelijk duur voor de proporties die ik ontvangen had. Vond de pannenkoeken ook niet echt ergens naar smaken. Zou hier niet weer bestellen.
17 okt 2021 om 18:00 Het duurde 1h45 voordat het eten bezorgd werd. Helaas was 1 van de twee zakjes met aardappeltjes geplet onder de saus en daardoor koud, de andere aardappeltjes waren slap. Veel vet aan de spareribs
16 okt 2021 om 20:16 De sushi was veel te groot. Ook deden ze gember in de sushi rol, dit was niet lekker en stond ook niet vermeld. Gyoza was wel lekker.
4 okt 2021 om 23:02 Heerlijke rijsttafel, maar voor het geld hadden we wel meer verwacht.
30 sep 2021 om 1:40 The Peking duck was delicious!
28 sep 2021 om 0:30 voor mij nooit meer 80 euro besteld aan weg gegooid eten met alle respect en liefde. jullie moeten echt flink werken aan de smaak want kon meteen proeven dat dit niet een koreanse keuken is. geen ster waardig het eten.
2 sep 2021 om 19:55 Rijsttafel besteld voor twee personen veels te weinig variatie voor dat geld
28 aug 2021 om 20:11 Spareribs waren echt smerig. Vol met vet. En daarnaast waren de aardappelschijfjes verbrand. Zal hier niet meer bestellen.
22 aug 2021 om 22:30 Bezorging duurde langer dan aangegeven. Het eten was vrij smaakloos en achteraf kregen we beide buikklachten.
15 aug 2021 om 11:31 Prima, alleen smaakt bijna alles hetzelfde, al weet ik niet hoe je dat anders had kunnen doen voor die prijs. Bezorging was volgens prognose.