KOREAN FUSION RESTAURANT 5 SMAKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Korean Fusion restaurant 5 Smaken. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 20:34 Was lekker, onderweg wel wat afgekoeld
25 nov 2022 om 20:29 Best pokébowls in town! Ik bestel met enige regelmaat pokébowls en die van 5 smaken is écht de allerlekkerste van Groningen! Veel verschillende ingrediënten, altijd supervers en veel vis! Daarnaast is de prijs- kwaliteitverhouding erg goed. Aanrader!
23 nov 2022 om 9:05 Super lekker eten, precies op de afgesproken tijd bezorgt. Top! Dubbele rijsttafel met nog extra kip en loempiaatjes erbij. Aanrader!
22 nov 2022 om 19:41 De pokebowl smaakt naar aap.
20 nov 2022 om 20:13 Onwaarschijnlijk slechte kwaliteit. € 22 betaald voor iets wat je met een pak pannenkoekenmeel, een pak melk en een slecht werkende frituurpan ook in elkaar kan flansen, maar dan voor € 2,-
20 nov 2022 om 12:37 Spareribs niet zoals je bij andere restaurants krijgt, maar wel lekker. Jammer dat ik de ingemaakte komkommer er niet bij kreeg, daar had ik wel zin in - al snap ik het op een zaterdagavond wel. Ik raad toch wel echt aan om naar t restaurant te gaan.
15 nov 2022 om 6:25 Heerlijk eten Goed warm nog Goede portie
11 nov 2022 om 22:42 Erg lekker!
10 nov 2022 om 22:48 It arrived about 5 minutes late but the yangnyeong chicken was really good
6 nov 2022 om 20:00 Je betaalt een beetje veel voor weinig pokebowl. Crunchy kip had meer coating dan kip.
27 okt 2022 om 23:11 Erg lekker eten, grote porties.
15 okt 2022 om 22:46 Generous portions and good food.